Verblijf in een comfortabele bungalow van deze Vakantieparken Terherne Friesland. De vakantieparken liggen verspreid in de prachtige natuur van Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Kortom bekijk onze Best Value Deals en ontdek wat havenresort Terherne en Friesland omgeving er nog meer te bieden hebben.

vakantieparken Terherne Friesland: bungalow

vakantiepark Havenresort Ter Herne ligt vlakbij het Sneekermeer. Het park is bovendien aan een klassieke scheepshaven gelegen. Je kan er onder andere verblijven in deze bungalow. De bungalow is als volgt ingedeeld:

Op de begane grond vind je onder andere de entree. De badkamer is bovendien met vloerverwarming, een inloopdouche, toilet en wastafel. Op de eerste verdieping heb je: Woonkamer met flatscreen televisie, cd- en dvd-speler. De open keuken is met 2-pitskookplaat, een koelkast met vriesvak, magnetron, Senseo en waterkoker. Daarnaast heb je een balkon met lounge set.

Op de 2de Verdieping: Een slaapkamer met tweepersoonsbed. Toilet. Ook een balkon met bistrosetje. Deze vrijstaande huisdiervrije woning is voorzien van gratis WiFi en is rustig gelegen aan het water. Er is parkeergelegenheid voor uw auto op de centrale parkeerplaats.

Opgelet: In dit woningtype kan geen kinderbed worden geplaatst.

Vakantieparken Terherne Friesland: adres

Havenresort Terherne kan je bovendien vinden op het volgende adres:

Kupersleantsje 5
8493 LR Terherne
Friesland
Nederland

Ook In de omgeving van dit vakantiepark valt er heel wat te beleven. Zowel voor jong als oud zijn er heel wat leuke uitstappen mogelijk. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een bezoek aan onder andere het kameleondorp of een uitstap naar een kinderspeeltuin. Maar daarnaast kan je er zelfs koeknuffelen. er zijn in de omgeving ook heel wat musea om te bezoeken. En als je van zwemmen en vlinders houdt, ook dan ben je hier op de juiste locatie voor een goedkoop verblijf met heel wat uitstapmogelijkheden.

Kortom alle informatie is voorhanden voor een aangenaam verblijf!

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.