Verblijf in één van de comfortabele bungalows van Vakantieparken. De vakantiedomeinen van deze Vakanties liggen verspreid in de prachtige natuur in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Bekijk onze Best Value Deals bij Buitenplaats De Marke van Ruinen en ontdek wat de parken en de omgeving van Drenthe nog meer te bieden hebben.

Bungalow Ruinen Drenthe Nederland

Buitenplaats De Marke van Ruinen ligt midden in de natuur. Ja kan er dan ook in alle rust genieten van een deugddoende vakantie. Bovendien is Drenthe fietsprovincie nummer 1 waardoor je rustig de omgeving en de prachtige natuur kan ontdekken. Op dit vakantiepark verblijf je in comfortabele, vrijstaande villa’s met veel privacy.

Deze vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen. Er is een woonkamer met sfeerhaard en de keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met intern vriesvak en koffiezetapparaat. Verder vindt u 3 slaapkamers, allen met 2 eenpersoons boxspringbedden. Er zijn 2 badkamers, waarvan een met douche en een met douche en ligbad. Ook is er een apart toilet. Buiten treft u een terras met meubilair en er is parkeergelegenheid vlak bij het verblijf. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Meer informatie

Maar niet alleen de natuur van Drenthe is bovendien perfect voor leuke uitstapjes. Er valt daar in de omgeving veel te beleven. Je kan een bezoek brengen ook de hoofdstad Assen. Maar aan de geheimzinnige hunebedden, het Herinneringscentrum Kamp Westerbork en de Wildlands Adventure Zoo zijn zeker ook een bezoek meer dan waard. Maar er valt nog veel meer te beleven. aan jou om te ontdekken.

Het adres van Vakantieparken Buitenplaats de Marke van Ruinen

Dit ruime park ligt op het volgende adres:

Gijsselterweg 30
7963 PE Ruinen
Drenthe
Nederland

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.