Resort Duynzicht Julianadorp is gelegen in Noord-Holland. Je verblijft er in één van de comfortabele bungalows van Vakantieparken. Deze vakantieparken liggen verspreid in de prachtige natuur in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Bekijk onze Best Value Deals van Resort Duynzicht en ontdek wat het parken en de omgeving van Julianadorp nog meer te bieden hebben.

Resort Duynzicht Julianadorp Noord-Holland Nederland

Helemaal boven in Noord-Holland, bovendien vlakbij het strand en de zee, ligt dit luxueuze vakantiepark. In deze prachtige omgeving kom je dan ook helemaal tot rust. Het park is ideaal gelegen voor een mooi fiets en wandeltocht. Nadien kan je ontspannen in één van de mooie verblijven. Hoe de bungalows zijn ingedeeld, lees je hieronder.

Op de begane grond is de hal met toilet. Je hebt daar ook een traditionele 4-persoons sauna met aparte douche(cabine). Een ruime L-vormige woonkamer met zit- en eethoek en ook een volledig ingerichte open keuken met vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Openslaande deuren naar het zonneterras met tuinmeubilair. Daarbij heb je een aparte berging.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Badkamer heeft een dubbele wastafel, (lig)bad, douche(cabine) en tweede toilet. Bij de Wellness Villa 6 is parkeergelegenheid voor één auto. Een eventuele extra auto kan geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. De inrichting/indeling van de villa’s kan wel onderling verschillen.

Vakantiepark Julianadorp Resort Duynzicht: het adres en omgeving

In de omgeving van Julianadorp valt dan ook heel wat te ontdekken. Dichtbij natuurgebieden en bovendien zeer veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Hou je van dieren en de natuur? Ga dan zeker en vast eens naar Dierenpark Hoenderdaell of naar Ecomare. Wil je liever iets actiever, ga dan zeker naar het Speelpark de Batavie. Voor folklore moet je dan weer bij de Kaasmarkt in Alkmaar of de Braderie in Schoorl zijn.

Het vakantiepark Julianadorp Resort Duynzicht is bovendien gelegen op het volgende adres:

Noorder Sandt 6
1787 CX Julianadorp
Noord-Holland
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland, bezoek zeker ook onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.