Hogenboom vakantiepark in Friesland Akkrum, Nederland, heet Tusken de Marren. Deze moderne bungalows beschikken over alle comfort en gratis WIFI. Ze bieden bovendien plaats aan 4 tot 8 personen. Er is bij Roompot Akkrum alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Ga onthaasten in Akkrum Friesland en ontdek ook nog wat je er allemaal kan ontdekken. Verblijf in één van de comfortabele bungalows van Hogenboom Vakantieparken. Deze liggen verspreid in de prachtige natuur in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Bekijk onze Best Value Deals en ontdek wat de parken en de omgeving er nog meer te bieden hebben.

Hogenboom vakantiepark in Friesland Akkrum

Midden in het mooie Friesland vind je het vakantiepark Tusken de Marren. Dit park is ideaal gelegen voor een actieve vakantie tussen natuur en water. Ook wandelen en fietsen kan je in de omgeving uitstekend. Beleef er een actieve vakantie in de natuur!

Breng bijvoorbeeld zeker ook een bezoekje aan het attractiepark Kameleondorp Terhorne of maak een Elfstedentocht over het land. Er zijn mogelijkheden genoeg. Ook kinderen hoeven zich er niet te vervelen. Er is voldoende ruimte om te spelen. En zeker op de meren kunnen ze lekker zeilen en surfen. Kortom genieten dus op Recreatiepark Tusken de Marren!.

Het naastgelegen Akkrum is met zijn bijzondere historische centrum en gezellige restaurants een bijzonder leuke plek om te bezoeken. Ook ben je zo op het Sneekermeer of Pikmeer voor een tocht over het water.

Meer informatie

Bungalow Akkrum Friesland Nederland

Deze nieuwe, gelijkvloerse bungalow is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de keuken is er onder andere een vaatwasser. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoons boxspringbedden. Verder is er een badkamer met douche en een apart toilet. Ook is de bungalow uitgerust met een veranda en kan je gratis gebruikmaken van WiFi.

Richtprijs vanaf 262.00 EUR

Het adres van Recreatiepark Tusken de Marren

Ljouwerterdyk 63
8491 ML Akkrum
Friesland
Nederland

Meer vakantieparken van Hogenboom Vakantieparken vind je op onze desbetreffende pagina.

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

 

Voor meer vakantieparken Hogenboom Vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar de desbetreffende pagina.