Even weg uit de drukke stad? Of je eigen dorp verlaten voor een ontspannen weekendje weg? Met een boerderijvakantie kom je volledig tot rust in de mooie natuur van Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Voor een fijne vakantie hoef je echt geen uren te rijden of zelfs het vliegtuig te nemen. De direct omgeving heeft immers zo veel moois te bieden. Op onze website hebben wij allerlei soorten vakanties gebundeld in de diverse mooie regio’s in de buurt. Zo vind je snel een boerderijvakantie, vakantiepark of wellness vakantie waar jij naar op zoek was.

Wat heeft een boerderijvakantie jou te bieden?

Een boerderijvakantie is een unieke ervaring voor jong en oud. Door de combinatie tussen actief mee helpen in het boerenleven en de mogelijkheid om te kunnen ontspannen in de mooie natuur raken de gasten die kiezen voor deze vakantie volledig uitgerust. Je bent al snel even helemaal uit jouw reguliere ritme wanneer je mee kunt helpen op de boerderij. Daarnaast liggen de boerderijen die deze vakanties aanbieden vaak ook op de mooiste plekken, zodat ook een wandeling in de natuur mogelijk is om volledig tot rust te komen.

Heb jij kinderen? Dan is een boerderijvakantie helemaal een goede keuze. Doordat er op het boerenerf veel te zien en beleven valt kan jij ontspannen terwijl je kinderen zich vermaken met de dieren van de boerderij of de boer helpen met zijn dagelijkse werkzaamheden. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens super leerzaam.

Welke boerderij vakantie past bij jou?

Natuurlijk is niet ieder boerenbedrijf hetzelfde. Waar het ene bedrijf veel dieren heeft, doet de ander juist met gewassen. Het is dan ook belangrijk om te kijken welke boerderijvakantie het beste past bij jouw wensen. Ben jij of zijn jouw kinderen gek op dieren? Dan hebben wij op onze website ook de leukste boerderijen voor jouw vakantie uitgezocht waar paarden, koeien, schapen of bijvoorbeeld geiten aanwezig zijn. Kortom is er voor iedere liefhebber van het boerenleven of de natuur wel een boerderijvakantie te vinden op onze website die aansluit bij alle wensen.

Is een boerderijvakantie toch niet de vakantie waar jij naar op zoek was? Dan vind je op onze website nog veel meer verschillende soorten vakanties, waarbij rekening wordt gehouden met de locatie, faciliteiten en prijs van de diverse mogelijkheden. Zo ben je bijvoorbeeld bij ons ook aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie aan zee of juist een luxe vakantiepark.

Boerderijvakantie: overzicht

No post found

Wat maakt een boerderijvakantie zo uniek:

Ideale vakantie met kinderen

Geniet samen met je gezin en kinderen van een vakantie ver weg van alle stress en drukte. Een gezinsvakantie op de boerderij, midden in de natuur, is de ideale combinatie. Geloof me vrij, een vakantie op de boerderij heeft niets anders dan voordelen. Voor kinderen is dit type parkvakantie 100% kidsproof. Ze vinden het geweldig om mee te kunnen helpen, om dieren te verzorgen en om toch samen te zijn met wie ze liefhebben. Onbezorgd kunnen spelen op het erf, gaan wandelen of fietsen in de omgeving. Een ontspannende maar toch afwisselende én actieve vakantie op de boerderij. Kortom, ook een vakantie voor de natuur- en dierliefhebber!

Kortom een boerderij vakantie is een unieke beleving. Zeker het overwegen waard!

Wist je dat er heel wat verschillende boerderijtypes zijn. Bestaande boerderijen hebben een hele metamorfose meegemaakt. De boerderijen van vandaag bevatten wel vaak nog elementen van vroeger. De echt oude boerderijen, daarentegen, kan je ook dikwijls bezoeken. Wil je je graag even verdiepen in de verschillende boerderijtypes, kijk dan op de pagina van Wikipedia over boerderijtypes.

Meer weten over de boerderijen of parken?

Wil je meer informatie voordat jij de vakantie gaat boeken die bij jou past? Dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn zelf geen aanbieder van vakantieparken of een boerderijvakantie, maar bundelen de vele aanbieders zodat jij eenvoudiger de juiste locatie kunt vinden. Wij vragen wel graag jouw vragen na bij de diverse parken en boerderijen, zodat jij de juiste keuze kunt maken, wanneer je het contactformulier op onze website invult. Ook het lezen van online recensies kan jouw keuze vereenvoudigen, omdat je dan inzicht krijgt in hoe vakantiegangers die jou voorgingen de desbetreffende locatie hebben ervaren.