Belvilla vakantiehuizen

Belvilla vakantiehuizen

Belvilla vakantiehuizen, de ideale formule voor een fantastische vakantie. Belvilla heeft meer dan 40.000 huisjes gelegen in 20 landen. Zeg nu zelf… daar moet toch het ideale huisje op de meest geweldige locatie voor jou in zitten? Aansluitend bij elke interesse of behoefte hebben ze verschillende thema’s voor jou. Ga je graag naar het strand, of toch liever naar de bergen? Is het een vakantie met het gezin, met je allerliefste viervoeter? Belvilla heeft dit allemaal in zijn aanbod. Ze zijn dan ook de specialist in het online verhuren van vakantiehuizen. Kortom, ervaring troef voor jouw onvergetelijke vakantie!

Belvilla vakantiehuizen: overzicht

Belvilla vakantiehuizen: een goed idee

Bij Belvilla draait alles om jou een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Het maken van waardevolle herinneringen met je familie of vrienden. Omdat iedereen andere behoeften heeft en iedereen een fantastische vakantie verdient, hebben ze dan ook een zeer uitgebreid aanbod. Dan denken we bijvoorbeeld aan kindvriendelijke vakantiehuizen, diervriendelijke vakantiehuizen, groepsaccommodaties. Kortom kijk snel naar het aanbod en overtuig jezelf!

Belvilla vakantiehuizen: corona update

Een vakantie boeken in tijden van Covid geeft enige vorm van onzekerheid. Dat weten ze bij Belvilla natuurlijk ook. Daarom hebben ze volgende voordelen voor jou:

  • Boekingen gemaakt tot 31 december 2020, voor verblijven in elk land (met uitzondering van Oostenrijk) van 1 januari tot 31 december 2021
  • tot 43 dagen voor aankomst kosteloos annuleren
  • geldig voor slechts 1 boeking per gebruiker
  • niet geldig op vakantieparken
  • alleen geldig voor nieuwe boekingen
  • terugbetaling van het bedrag gebeurt in de oorspronkelijke betaalwijze
  • geen couponcode nodig

Niets dat je nog tegenhoudt om te reserveren…

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Parkvakanties onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.