Beach Resort Makkum Friesland is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Friesland, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Beach Resort Makkum Friesland vanaf een voordelige prijs van 57.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Beach Resort Makkum, kijk dan zeker en vast ook verder!

Beach Resort Makkum Friesland: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Beach Resort Makkum NL. Meer details over hun  naar Beach Resort Makkum vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Beach Resort Makkum
Gelegen in de regio: Friesland
Gelegen in de stad: Makkum
En het land: NL

Meer informatie over Beach Resort Makkum: Beach Resort Makkum is een 4 sterren accommodatie gelegen in Makkum in Nederland. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.4. Beach Resort Makkum beschikt over de volgende faciliteiten: animatie, fietsverhuur, fitness, koelkast, kids club, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, ontspanning, sauna, tennisbanen, wellness, windsurfen.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 57.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.