Badehotel Belvair is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Zwitserland kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Badehotel Belvair: details

Beschrijving: Zalig ontspannen in de sneeuw krijgt hier een hele nieuwe betekenis. Je mag gratis skiën in het mooie en sneeuwzekere gebied van Scuol én je krijgt dagelijks gratis toegang tot de schitterende zwembaden van Engadin Bad, direct bij dit plezierige boetiekhotel. De kamers kregen originele details en hebben allemaal een zuidgericht balkon. Ook de maaltijden verdienen een plus.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Scuol,  Graubünden in Zwitserland

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.