AppartementenTerme 3000 MoravskeToplice is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  MoravskeToplice, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in AppartementenTerme 3000 MoravskeToplice vanaf een voordelige prijs van 270.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in AppartementenTerme 3000, kijk dan zeker en vast ook verder!

AppartementenTerme 3000 MoravskeToplice: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in AppartementenTerme 3000 SI. Meer details over hun  naar AppartementenTerme 3000 vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: AppartementenTerme 3000
Gelegen in de regio: MoravskeToplice
Gelegen in de stad: Moravske Toplice
En het land: SI

Meer informatie over AppartementenTerme 3000: Terme 3000 Moravske Toplice is een 4 sterren accommodatie gelegen in Moravske Toplice in Slovenië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.5. Terme 3000 Moravske Toplice beschikt over de volgende faciliteiten: bar, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, huisdieren toegestaan, restaurant, sauna, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 270.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.