Appartementen La Escala Costa Brava is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Costa Brava, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Appartementen La Escala Costa Brava vanaf een voordelige prijs van 166.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Appartementen La Escala, kijk dan zeker en vast ook verder!

Appartementen La Escala Costa Brava: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Appartementen La Escala ES. Meer details over hun  naar Appartementen La Escala vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Appartementen La Escala
Gelegen in de regio: Costa Brava
Gelegen in de stad: l’Escala
En het land: ES

Meer informatie over Appartementen La Escala: Appartementen La Escala is een 3 sterren accommodatie gelegen in l’Escala in Spanje. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.4. Appartementen La Escala beschikt over de volgende faciliteiten: zwembad buiten, parkeerplaats.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 166.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.