Verblijf in één van de comfortabele appartementen van deze Vakantieparken. Deze vakantieparken liggen verspreid in de prachtige natuur van Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Bekijk onze Best Value Deals en ontdek wat Vakantieparken Terherne appartement en de omgeving van Friesland nog meer te bieden hebben.

Vakantieparken Terherne appartement in Friesland Nederland

Vakantiepark Havenresort Ter Herne ligt vlakbij het Sneekermeer. Het park is bovendien aan een klassieke scheepshaven gelegen. Je kan er onder andere verblijven in een appartement. Deze is als volgt ingedeeld:

Op de begane grond is de inkom. Daarnaast is de badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche, toilet en wastafel.

Op de 1ste verdieping heb je de woonkamer met flatscreen televisie, cd- en dvd-speler. De open keuken heeft een 2-pitskookplaat, een koelkast met vriesvak, magnetron, Senseo en waterkoker. Bovendien is het balkon met een lounge set.

op de 2de Verdieping is een slaapkamer met tweepersoons boxspringbed. Er is ook een toilet. Dit balkon heeft een bistrosetje. Deze vrijstaande huisdiervrije woning is voorzien van gratis WiFi en is rustig gelegen aan het water. Er is ook parkeergelegenheid voor uw auto op de centrale parkeerplaats. In dit woningtype kan geen kinderbed worden geplaatst.

Het adres van Vakantieparken Terherne

Havenresort Terherne kan je bovendien vinden op het volgende adres:

Kupersleantsje 5
8493 LR Terherne
Friesland
Nederland

Ook In de omgeving van dit vakantiepark valt er heel wat te beleven. Zowel voor jong als oud zijn er heel wat leuke uitstappen mogelijk. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een bezoek aan onder andere het kameleondorp of een uitstap naar een kinderspeeltuin. Maar daarnaast kan je er zelfs koeknuffelen. er zijn in de omgeving ook heel wat musea om te bezoeken. En als je van zwemmen en vlinders houdt, ook dan ben je hier op de juiste locatie voor een goedkoop verblijf met heel wat uitstapmogelijkheden.

Kortom alle informatie is voorhanden voor een aangenaam verblijf!

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.