Appartement Sol Barbacan Gran Canaria is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Gran Canaria, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Appartement Sol Barbacan Gran Canaria vanaf een voordelige prijs van 533.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Appartement Sol Barbacan, kijk dan zeker en vast ook verder!

Appartement Sol Barbacan Gran Canaria: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Appartement Sol Barbacan ES. Meer details over hun Lastminutes naar Appartement Sol Barbacan vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Appartement Sol Barbacan
Gelegen in de regio: Gran Canaria
Gelegen in de stad: Playa del Inglés
En het land: ES

Meer informatie over Appartement Sol Barbacan: Appartementen Sol Barbacan is een 4 sterren accommodatie gelegen in Playa del Inglés in Spanje. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.1. Appartementen Sol Barbacan beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, fitness, koelkast, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 533.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.