Alagna Experience Resort is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Alagna Experience Resort: details

Beschrijving: Charmante en comfortabele appartementen in typische houten ‘Walser’-stijl in het pittoreske bergdorp Alagna Valsesia. De zwembaden, een uitgebreide wellness, een kinderclub en de mogelijkheid om maaltijden en hotelservice te reserveren maken je skivakantie compleet.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Alagna Valsesia,  Aosta in Italië

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.