Absalon Copenhagen Region Hovedstaden is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Region Hovedstaden, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Absalon Copenhagen Region Hovedstaden vanaf een voordelige prijs van 115.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Absalon Copenhagen, kijk dan zeker en vast ook verder!

Absalon Copenhagen Region Hovedstaden: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Absalon Copenhagen DK. Meer details over hun sun|zonvakanties naar Absalon Copenhagen vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Absalon Copenhagen
Gelegen in de regio: Region Hovedstaden
Gelegen in de stad: Rødovre
En het land: DK

Meer informatie over Absalon Copenhagen: DCU-Absalon Copenhagen Camping is een 3 sterren accommodatie gelegen in Rødovre in Denemarken. DCU-Absalon Copenhagen Camping beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, rolstoelvriendelijk, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 115.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.