8p Waterwoning de Zomertaling met sauna (516.80 EUR)

8p Waterwoning de Zomertaling met sauna

8p Waterwoning de Zomertaling met sauna. Deze Vakantieparken in Friesland is voorzien van alle comfort.

Deze nieuwe, vrijstaande 8-persoons woningen van particulieren zijn gebouwd met robuuste materialen en staan op ruime plekken. Iedere woning kijkt uit over het water en heeft een aanlegsteiger van duurzaam hout. Vanaf je terras aan het water geniet je ‘s avonds na van weer een dag op het Friese water. Allen zijn voorzien van een ruime, moderne keuken voorzien van alle luxe en een gezellige eethoek. In de moderne woonkamer heb je door de vele raampartijen altijd een schitterend uitzicht.

Er is een comfortabele badkamer met een douche en er zijn vier slaapkamers voor twee personen. Ook is er een sauna aanwezig.

 

De woningen liggen aan een royale waterpartij, welke in directe verbinding met de Grote Potten staat. Vanuit hier vaar je zo het Sneekermeer op.

De woningen zijn van particuliere eigenaren en verschillen dus onderling qua inrichting.

Wil je zelf een woning uitzoeken? Boek dan hier vanaf de kaart.

De prijzen van de waterwoningen zijn exclusief € 17,50 administratiekosten, bedlinnen à € 7,- p.p. (afname verplicht), toeristenbelasting en verplichte eindschoonmaak van € 75,- .

Bij de huur van een accommodatie vragen we standaard een waarborg van € 300,-  *

Deze waarborg wordt binnen een week na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.

De villa’s beschikken over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten).

*De borg voor verblijven in de Sneekweek bedraagt € 500,-

Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie in Nederland met 8 personen.

8p Waterwoning de Zomertaling met sauna: meer informatie

Omschrijving: 

Richtprijs: 516.80 EUR

Ligging: Offingawier, Friesland Nederland

Accommodatie: Vakantieparken BNG

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan de kust, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.