8 daagse autovakantie naar Vakantiepark Duinrell in wassenaar, nederland (353.00 EUR)

8 daagse autovakantie naar Vakantiepark Duinrell in wassenaar

8 daagse autovakantie naar Vakantiepark Duinrell in wassenaar, nederland. Dit Vakantiepark in Zuid-holland is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Vakantiepark Duinrell in wassenaar, nederland: meer informatie

Omschrijving: Bij verblijf op het 4-sterren vakantiepark Roompot Duinrell in Wassenaar heb je onbeperkt toegang tot het spectaculaire attractiepark! Beleef spanning en sensatie in de achtbaan, waterbaan of rodelbaan. Het fantastische strand van Wassenaar ligt in de buurt, net als Scheveningen, Madurodam en Avifauna. Genoeg afwisseling mogelijk dus zodat het hele gezin geniet van een fijne vakantie!

Naam: Vakantiepark Duinrell

Aantal sterren: 4

Richtprijs: 353.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Wassenaar, Zuid-holland Nederland

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.