8 daagse autovakantie naar Tiglio in sirmione, italie (114.00 EUR)

8 daagse autovakantie naar Tiglio in sirmione

8 daagse autovakantie naar Tiglio in sirmione, italie. Dit Vakantiepark in Gardameer is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Tiglio in sirmione, italie: meer informatie

Omschrijving: Genieten van deze kleinschalige camping aan het Gardameer! Camping Tiglio in Sirmione biedt alle elementen voor een fijne vakantie aan het Gardameer. Overdag kan je zwemmen in het zwembad en vergeet ook niet een bezoek aan het 13e-eeuws kasteel. Voor je gemak is er een pizzeria en minimarkt aanwezig op de camping!

Naam: Tiglio

Aantal sterren: 3

Richtprijs: 114.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Sirmione, Gardameer Italie

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.