8 daagse autovakantie naar Sol Stella Maris in umag, kroatie (189.00 EUR)

8 daagse autovakantie naar Sol Stella Maris in umag

8 daagse autovakantie naar Sol Stella Maris in umag, kroatie. Dit Vakantiepark in Istrie is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Sol Stella Maris in umag, kroatie: meer informatie

Omschrijving: Het Sol Stella Maris resort is gelegen vlakbij het gezellige centrum van Umag. Op dit 4-sterren complex hoef je je zeker niet te vervelen! Voor iedere leeftijd is er entertainment aanwezig en voor de kinderen is er een speciaal kinderbad met piratenschip en speeltuin. Je kunt gebruik maken van de diverse sportfaciliteiten of genieten aan het naastgelegen strand.

Naam: Sol Stella Maris

Aantal sterren: 4

Richtprijs: 189.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Umag, Istrie Kroatie

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.