8 daagse autovakantie naar Roompot Hunzedal in borger, nederland (305.00 EUR)

8 daagse autovakantie naar Roompot Hunzedal in borger

8 daagse autovakantie naar Roompot Hunzedal in borger, nederland. Dit Vakantiepark in Drenthe is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Roompot Hunzedal in borger, nederland: meer informatie

Omschrijving: Blijf jij lekker in de buurt voor je vakantie? Denk dan eens aan de Roompot Hunzedal gelegen in Borger. In Drenthe vind je tal aan fietsroutes. Dit park heeft een eigen meer met zandstrand. Ook is er een leuk zwemparadijs met binnen- en buitenbad en zelfs een waterglijbaan. Genoeg te beleven dus!

Naam: Roompot Hunzedal

Aantal sterren: 5

Richtprijs: 305.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Borger, Drenthe Nederland

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.