8 daagse autovakantie naar Portofelice Village in eraclea mare, italie (169.00 EUR)

8 daagse autovakantie naar Portofelice Village in eraclea mare

8 daagse autovakantie naar Portofelice Village in eraclea mare, italie. Dit Vakantiepark in Veneto is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Portofelice Village in eraclea mare, italie: meer informatie

Omschrijving: De levendige camping Portofelice Village is gelegen in een uitgestrekt pijnbomenbos in Eraclea Mare. Voor kinderen is een leuk funpark aanwezig met springkussens, trampolines, minikarts en een draaimolen. Hierdoor is deze camping dan ook favoriet bij gezinnen met kinderen. Daarnaast zijn er veel sportieve mogelijkheden zodat je je geen moment verveelt.

Naam: Portofelice Village

Aantal sterren: 4

Richtprijs: 169.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Eraclea Mare, Veneto Italie

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.