8 daagse autovakantie naar Pierre et Vacances Benalmadena Principe in benalmadena, spanje. Dit Vakantiepark in Costa Del Sol is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Pierre et Vacances Benalmadena Principe in benalmadena, spanje: meer informatie

Omschrijving: Het 3-sterren appartementencomplex Pierre et Vacances in Benalmadena heeft erg fijn ingerichte appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Het complex beschikt over een heerlijk zwembad en ligt op loopafstand van het centrum en het strand. Ideaal dus. Daarnaast is er entertainment aanwezig voor de kinderen en er zijn huisdieren toegestaan. Dat klinkt als een perfecte vakantie voor het hele gezin!

Naam: Pierre et Vacances Benalmadena Principe

Aantal sterren: 3

Richtprijs: 224.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Benalmadena, Costa Del Sol Spanje

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.