8 daagse autovakantie naar Pierre en Vacances Terrazas in manilva, spanje (144.00 EUR)

8 daagse autovakantie naar Pierre en Vacances Terrazas in manilva

8 daagse autovakantie naar Pierre en Vacances Terrazas in manilva, spanje. Dit Vakantiepark in Costa Del Sol is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Pierre en Vacances Terrazas in manilva, spanje: meer informatie

Omschrijving: Uitstekend vakantieresort voor het hele gezin, in terrassenstijl gebouwd als een Andalusisch dorp, Manilva, met een fraai uitzicht over de Middellandse zee en Gibraltar.

Naam: Pierre en Vacances Terrazas

Aantal sterren: 3

Richtprijs: 144.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Manilva, Costa Del Sol Spanje

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.