8 daagse autovakantie naar Le Hameau de Flaine in flaine, frankrijk (635.00 EUR)

8 daagse autovakantie naar Le Hameau de Flaine in flaine

8 daagse autovakantie naar Le Hameau de Flaine in flaine, frankrijk. Dit Vakantiepark in Franse Alpen is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Le Hameau de Flaine in flaine, frankrijk: meer informatie

Omschrijving: Comfortabele, sfeervolle chalets in Scandinavische stijl. Het vakantiepark bestaat uit vrijstaande chalets en appartementengebouwen in chaletstijl.

Naam: Le Hameau de Flaine

Aantal sterren: 3

Richtprijs: 635.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Flaine, Franse Alpen Frankrijk

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.