8 daagse autovakantie naar Del Garda Village en Camping in peschiera del garda, italie (157.00 EUR)

8 daagse autovakantie naar Del Garda Village en Camping in peschiera del garda

8 daagse autovakantie naar Del Garda Village en Camping in peschiera del garda, italie. Dit Vakantiepark in Gardameer is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Del Garda Village en Camping in peschiera del garda, italie: meer informatie

Omschrijving: De ruime en overzichtelijke camping Del Garda Village en Camping in Peschiera del Garda is met name geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn 2 zwembaden aanwezig voor volop waterplezier. Het strand en het meer liggen op ca. 200 meter afstand. Bij de ijskraam kan je terecht voor heerlijke ijsjes of neem je liever een pizza uit de pizzeria?

Naam: Del Garda Village en Camping

Aantal sterren: 4

Richtprijs: 157.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Peschiera Del Garda, Gardameer Italie

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.