8 daagse autovakantie naar Cala Gogo in calonge, spanje (105.00 EUR)

8 daagse autovakantie naar Cala Gogo in calonge

8 daagse autovakantie naar Cala Gogo in calonge, spanje. Dit Vakantiepark in Costa Brava is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Je betaalt trouwens geen boekingskost bij Prijsvrij. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

8 daagse autovakantie naar Cala Gogo in calonge, spanje: meer informatie

Omschrijving: Camping Cala Gogo is een mooie terrassencamping gelegen in de prachtige baai van Calonge aan de gezellige Costa Brava. Deze camping beschikt over maar liefst 5 zwembaden waarvan 1 er waterglijbanen heeft. Ook worden er in het hoogseizoen diverse activiteiten georganiseerd. De omgeving verkennen? Huur eens een fiets, of maak gebruik van de gratis pendeldienst naar het strand.

Naam: Cala Gogo

Aantal sterren: 4

Richtprijs: 105.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Calonge, Costa Brava Spanje

Accommodatie: Vakantiepark

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.