3-persoons chalet op Bospark Dennenrhode in Doornspijk is gelegen in Doornspijk. Dit kindvriendelijk vakantiepark ligt in de provincie Veluwe in Gelderland. Het is de ideale plek om de mooie omgeving om te ontdekken. Kinderen zijn er bovendien meer dan welkom. Kortom, zeker de moeite om verder te lezen.

3-persoons chalet op Bospark Dennenrhode in Doornspijk: overzicht

Omschrijving: Gelegen in Doornspijk Gelderland op recreatiepark Bospark Dennenrhode, midden in het bos en in de omgeving van zandverstuivingen en heide. Locatie: Noord Hoge Veluwe omgeving Nunspeet, Elburg, ’t Harde. Het chalet staat in een bosrijke omgeving, u vindt er veel rust en natuur.

Stad: Doornspijk

Regio: Doornspijk, Gelderland

Prijs: 240.00 EUR

0 vakantiehuisje voor 3 personen

Score: 9

Sterren: 0

Voor meer informatie en om een parkvakantie te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.