2-persoons Vlindervallei Loft / luxe Hotelsuite is gelegen in Ermelo. Dit kindvriendelijk vakantiepark ligt in de provincie in . Het is de ideale plek om de mooie omgeving om te ontdekken. Kinderen zijn er bovendien meer dan welkom. Kortom, zeker de moeite om verder te lezen.

2-persoons Vlindervallei Loft / luxe Hotelsuite: overzicht

Omschrijving: Unieke en sfeervol ingerichte loft voor 2 personen of ook wel een zeer luxe hotelsuite met een eigen keuken, infraroodsauna en een heerlijk buitenterras. Het loft kijkt direct uit over de Ermelosche Heide en via het hek loop je zo het Sprielder en Speulde

Stad: Ermelo

Regio: , 

Prijs: 150.00 EUR

0 vakantiehuisje voor 2 personen

Score: 1

Sterren: 0

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.