16-persoons Luxe familiehuis op Bospark 424.00 EUR

16-persoons Luxe familiehuis op Bospark

16-persoons Luxe familiehuis op Bospark is gelegen in Ermelo. Dit kindvriendelijk vakantiepark ligt in de provincie Gelderland in Nederland. Het is de ideale plek om de mooie omgeving om te ontdekken. Kinderen zijn er bovendien meer dan welkom. Kortom, zeker de moeite om verder te lezen.

16-persoons Luxe familiehuis op Bospark: overzicht

Omschrijving: Deze schitterende familieboerderij is onder architectuur gebouwd met traditionele elementen zoals rieten dak, eiken spanten en boerendeuren. De boerderij is modern en gezellig ingericht door interieurstylistes. Alles ademt luxe, sfeer en comfort uit.

Stad: Ermelo

Regio: Veluwe, Nederland

Prijs: 424.00 EUR

0 vakantiehuisje voor 16 personen

Score: 9

Sterren: 0

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.